Lessen zijn bij uitstek de methode om een betere bowler te worden. Wij geven diverse cursussen die voldoen aan de behoeften van een individuele bowler of een groep of team. Iedere les bestaat uit een deel praktijk (op de baan) en een deel theorie. Methoden die door de coaches gebruikt worden zijn C.A.T.S. en video-analyse. In het theoriegedeelte komen onderwerpen als Lane-play, materiaal en materiaalkeuze etc. aan de orde.

Privélessen zijn bijzonder geschikt voor de bowler die op zoek is naar een intensieve training. Over het algemeen zijn dit gevorderde bowlers. Met behulp van C.A.T.S. en video-analyse verzorgen onze coaches een trainingsprogramma om u op een hoger nivo te brengen. Privé-lessen zijn te boeken per uur.

De groepslessen zijn bedoeld om met vrienden of teamgenoten de lessen te volgen. Tijdens de groepslessen krijgen de spelers individuele begeleiding van onze coaches, naast de groepslessen en training. Groepslessen zijn eveneens te boeken per uur, met een minimum naar gelang het aantal deelnemers.

Alle privé- en groepslessen maken gebruik van C.A.T.S. - met C.A.T.S. kunt u:

  • Verschillende waarden van uw bowlingspel meten (accuratesse, balsnelheid, rev-rate)
  • Beoordelen of aanpassingen effect hebben
  • Uw worp analyseren

Bowling video analyse - De banen van het trainingcenter zijn voorzien van speciale high defenition video camera's. De beelden van deze camera's kunnen met speciale software (Dartfish) bekeken en geanalyseerd worden. Het is mogelijk om uw opname te vergelijken met die van professionele bowlers, en via de software kunnen verschillen en verbeterpunten goed aangetoond worden.

Verschillende baancondities - Wij maken gebruik van de nieuwste Kegel oliemachines, tijdens de clinics kunnen wij ieder beschikbaar patroon uit de Kegel database neerleggen. Wij laten u zien wat de effecten zijn van de verschillende patronen op uw spel, en leren u de patronen te bespelen.

On lane coaching - Wij leren u op de baan uw aanloop te perfectioneren. U kunt meteen het resultaat zien.

Grip analyse - Wij analyseren de boring van uw bowlingbal(len), aanpassingen kunnen ter plekke worden gemaakt.

Bowlingmateriaal - Onze coaches kunnen u het beste advies geven over de juiste layout van uw bowlingbal, ook kunnen wij u een advies geven welke bal voor u op een bepaalde conditie het beste zal werken. In onze volledig uitgeruste Dolfijn Proshop kunnen we zelfs tijdens de lessen uw bal boren.

Voor prijzen: Klik hier

Kegel Training Center Europe NL

Gevestigd: Dolfijn Bowling Tilburg
Ringbaan Oost 2a
5013 CA  TILBURG
Nederland

Telefoon:
+31 6 25 495 090 (André van Gurp)

logo 2016